Kristine Maya S. Køllgaard

Yoga er for mig en måde at komme hjem til mig selv på. Det er her jeg kan mærke, at jeg også består af hjerte, krop og sjæl – og ikke blot hoved og tanker.

Jeg har danset som barn og ung og opdagede yoga i mine tidlige tyvere. Siden da har det holdt ved – mere eller mindre – i årenes løb. Nogle gange i studier sammen med andre, mange gange hjemme i stuen.

Jeg har afprøvet forskellige yogaformer og opdaget hvor bred og mangfoldig yoga er. 

Min yogarejse er lige nu optaget af bevægelsen fra præstation og ydre fokus til fokus på væren, hvile og min egen oplevelse. Jeg sammensætter derfor min yoga af de forskellige elementer, jeg synes, fungerer for mig.

I 2020-2021 tog jeg en yogalæreruddannelse for at dykke dybere ned i filosofi og praksis og lære mere om mig selv.

Og jeg glæder jeg mig til at undervise og formidle yogaens budskaber videre.

Jeg håber, vi ses på måtten i Yogastudiets dejlige lokale!