Yoga

Yogaens verden åbnede sig for mig, da jeg mødte den yoga som har tilpasset sig vores hverdag i den vestlige verden
Det er en super god og effektfuld træningsform for både krop og sjæl, du får gennemarbejdet kroppen og du får øget både kropsbevidsthed og tilstedeværelse.

Yoga styrker dine muskler, forbedrer din smidighed, booster dit immunforsvar og beroliger dit nervesystem. Ligeledes kan regelmæssig yogapraksis give mere nærvær og gavne dig i stressede situationer.

Med fokus på åndedrættet udfører du alle yogaøvelser efter egne evner og niveau, og vores yogainstruktører tilpasser undervisningen efter de elever som møder op på måtten.

I yoga skal du ikke præstere men mærke efter. Hvis du følger instruktionerne og mærker efter på din egen krop, er der ikke noget du kan gøre forkert.

Ved yogaøvelser hvor strækket holdes i 3-5 minutter påvirkes kroppens bindevæv, musklerne slapper af, der frigives energi og åndedrættet falder til ro.

Når du laver yoga er der ingen krav og forventninger, eller æstetiske mål.

Du og din krop skal ikke se ud på en bestemt måde, og du skal ikke opnå noget bestemt. Du skal blot være tilstede, gå ind i øvelserne og tage imod.

Yoga er mindfulness træning, hvor der er god tid til at fokusere på åndedrættet, dyrke nærværet og være tilstede i nuet. Alt sammen beroligende for sindet

Yogastudiet fokuserer på velvære, kropsbevidsthed og følelsen af at være til stede i egen krop.