Connie Pilgaard Nielsen

Jeg har altid været dybt fascineret af lyd og klang. Og lige fra jeg var ganske lille, havde jeg en klar fornemmelse af, at jeg skulle arbejde med musik på en eller anden måde. Mit liv indtil nu har været en lang spændende rejse rundt i musik, lyd, klang, teater, foredrag, kunstprojekter og performance og har taget mig til mange afkroge af verden og mig selv.

Jeg lever som freelance musiker, performer, underviser, sangskriver, foredragsholder og klangmassør m.m., og jeg nyder den frihed og variation, der er i sådan et liv. De seneste år har jeg dog også mærket at et liv på farten kan slide på sind og helbred, hvis det ikke balanceres. Min måde at balancere det på har været at opgradere den mere meditative del af musikken, og derigennem finde ro og grounding. Jeg er i gang med at tage uddannelse til Klangmassage praktiker på Nordlyscentret, og glæder mig til at åbne min egen praksis hurtigst muligt.

Jeg har også de seneste år arbejdet med musik, lyd og klang som meditation, og lavet en del meditative koncerter og klangmeditationer.

Jeg glæder mig til at invitere jer med på en klangoplevelse, der kan give ro og rum for dyb afspænding. Med lyd fra nepalesiske synge- og klang-skåle, tibetanske træfløjter, krystalskåle, stemme og stilhed vil vi give os hen til den fulde væren og nuets kraft.  Vi vil forsøge at finder derhen, hvor krop og sjæl får ro til selvhelbredelse.